avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am o problema
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am o problema

Am mai postat un subect in care ceream parerea vis-a-vis de un proces verbal legat de suspendarea talonului nevand rovinieta.

Am platit amenda si am fost vineri sa-mi ridic talonul de la IPJ Ilfov. Initial nu vroiau sa-mi dea talonul pt. ca masina este pe numele lui tata. Am vb cu ei si se hotarasera sa-mi dea talonul insa acesta nu ajunsese de la Afumati.Ideea e ca imi ceruse rovinieta, adik dak mi-am faqt.Le-am zis k nu am avut cum atata timp kt talonul meu este la politie cum pot sa-mi fac rovinieta fara talon. Ideea este ca mi-au zis knd ma duc iar la ei sa iau talonul sa vin si cu rovinieta valabila.
Daca talonul este la ei cum imi fac rovineta?
SI dak e sa fie o solutie pe ce perioada trebuie sa-mi fac rovieneta ca sa pot primi talonul inapoi?
Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 18:02, 1 Martie 2010
Da suntem in Romania, si asta ne ocupa tot timpul, nu ai o copie dupa certificat, ca merge la peco, sau roaga-i pe cei de la politie sa-ti dea o copie sa poti sa faci rovinieta.
asta am sa fac....dar asa cam pe ce perioada sa-mi fac rovinieta? o sapt, o luna?
Durata Cost
7 zile: 3 EUR
30 zile:7 EUR
90 zile:3 EUR
12 luni:28 EUR
Asa stiam eu cand am luat in ianuarie acum potea sa mai modificat putin la pret.

Ultima modificare: Luni, 1 Martie 2010
madyi, utilizator
autoturismul are si carte de identitate (CIV) acolo sunt datele din talon

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligat sa demisionez eduard edy eduard edy inainte cu aproximativ 3 sapt sa intru in postanatal patronul unde lucrez mi-a dat termen de 15 zile sa imi caut loc de munca si sa imi semnez demisia pe un ... (vezi toată discuția)
Urgent ajutor....contestatie proces verbal. ryciu ryciu Aseara undeva in jurul orelor 23:00 am plecat de la un restaurant cu prietenii mei.(resteurantul se afla intre orasul voluntari si afumati, mentionez ca eu ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot recupera placutele de inmatriculare si talonul trimise in spania vially666 vially666 Am o masina inscrisa in spania si mi-au fost ridicate placutele de inmatriculare si talonul..am dat in judecata politia romana si am castigat primind decizia ... (vezi toată discuția)