avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pansie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pansie anticipata

Buna ziua!
La inceputul lunii acesteia voi indeplini totate conditiile pentru a iesi la pensie anticipata. In momentul de fata eu sunt in somaj. Intrebarea mea este daca pot depune dosarul pentru pensie anticipata cat timp sunt inca in somaj? De la Casa de Pensii am primit 2 raspunsuri in contradictoriu.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:36, 1 Martie 2010
1. Faceti o cerere catre AJOFM prin care solicitati iesirea la pensie anticipata.
2. AJOFM va face inregistrarea in carnetul de munca cu care va duceti la Casa de Pensii, impreuna cu celelalte acte necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca artur1971 artur1971 Buna ! Daca dupa ce am terminat liceul am stat prima data in somaj iar doar dupa 1 an m-am angajat si m-i s-a facut carte de munca , anul in care am stat in ... (vezi toată discuția)
Urgent-pensie anticipata sau anticipata partiala!!! anabell anabell Buna ziua, Am si eu o intrebare, si v-as fi recunoscatoare daca as primi un raspuns cat mai curand: in cazul in care un salariat face o cerere catre ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj mari_lena mari_lena Buna ziua, Va scriu in numele tatalui meu ,in speranta ca vom gasi o rezolvare la aceasta problema,pentru ca in acest moment nu stim incontro sa ne ... (vezi toată discuția)