avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Angajez avocat/a - proces civil la Pitesti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Angajez avocat/a - proces civil la Pitesti

Daca sunteti o persoana experimentata, cu multa energie si capacitate combativa (profesional), cu principii deontologice solide (nu va lasati cumparat / intimidat de partea adversa), capabil sa consume energie chiar si pentru a demonstra fals si uz de fals in acte oficiale puteti fi cel pe care il cautam.

Daca va motiveaza o recompensa de 40% din ceea ce reusiti sa castigati si nu va sperie un proces de durata si un adversar "bine infipt" in sistemul local atunci va asteptam CV-ul / prezentarea / portofoliul pe adresa proces.pitesti@gmail.com

Multumesc.
DSS
Cel mai recent răspuns: Valentin Iacob , Avocat 15:38, 1 Martie 2010
care este obiectul pricinii???
Buna ziua,
Este vorba despre un proces de partaj intre fosti soti (vila d+p+e+m si teren ), care dureaza de 9 ani, dar cu multe probleme aparute in aceasta perioada.

DSS
daca dureaza de 9 ani, in ce stadiu procesual va regasiti? fond? apel? recurs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare examen admitere avocat stagiar emilalexandru emilalexandru Buna ziua, Va rog sa imi spuneti, in cazul in care stiti, daca subiectele din sesiunea februarie sunt aceleasi (ca tematica) cu cele din septembrie 2009. Mai ... (vezi toată discuția)
Cum combat sustinerile dintr-o intampinare? americanux americanux buna ziua, sunt la al 3 lea termen si incriminatii au facut preantampinare aducand inscrisuri false si nerelevante...ce pot face eu? o preintampinare la ... (vezi toată discuția)
Acum, cum se judeca un proces in instanta ? cristiannegru cristiannegru - am facut o actiune de Revizuire ( 2 hotarari contradictorii ), tocmai de pe data de 12.03.2014 - instanta mi-a comunicat Intampinarea paratului abia pe ... (vezi toată discuția)