Va rog frumos sa-mi spuneti legea si articolul in care este specificat faptul ca proprietarii de autovehicule care au solicitat radierea din circulatie,la cerere,facand dovada depozitarii nu sunt scutiti in ceea ce priveste impozitul auto.
am dat niste raspunsuri in 17 feb 2010. sper sa va fie de folos.
buna ziua . administratorul soc merge la un notar unde face o declaratie pe proprie raspundere precum ca cele 2 masini : denumire cu serie motor, serie sasiu , nr inmatriculare ...nu mai circula pe drumurile publice si nu stationeaza pe acestea ,fiind dezmembrate si servind ca piese de schimb (probabil un notar stie cum sa redacteze declaratia)cu aceasta declaratie mergeti la un birou de acte auto unde cereti sa vi se intocmeasca cate o fisa de "inmatriculare"-spuneti ca pt radiere dar asa se cheama-platiti cate o taxa la notar si una la acte auto , mergeti cu fisele si numererle la politie , va radiaza din circulatie , apoi mergeti cu declaratia de la notar si cu radierea de la politie la Primarie unde platiti TMT la zi inclusiv luna in care faceti cererea de radiere din rolul fiscal . de la Primarie primiti un certificat de atestare fiscala a rolului pt cele 2 masini cu sumele pe 0 si instiintarea de radiere. eu am rezolvat intr-o zi si la politie si la Primarie.
in raspuns era vorba de 2 masini dvs daca aveti una.... succes!
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.