ceea ce afirmati dvs se refera la schimbarea spatiilor comune ale unei asociatii de proprietari/locatari. dar acel garaj nu este parte comuna si este proprietate individuala si se aplica cele scrise de @avluci
Schimbarea unui spatiu cu alta destinatie decat acea de locuinta ,se poate intreprinde numai si cu acordul individual al tuturor proprietarilor din imobil
Necesita procedura greoaie,care intotdeauna, mai devreme sau mai tarziu, va crea vii dispute
Contactati oficial presedintele de asociatie care este reprezentantul legal al asociatiei de proprietari
Accesati sectiunea asociatii de proprietari si parcurgeti opiniile exprimate in situatii similare
Buna Ziua!
Am si eu un garaj de 35 mp la subsolul unui bloc si vreau sa ii modific destinatia.
Vreau sa il modific in un apartament sau Garsoniera
am Intrare din scara Usa de la garaj am luat-o deja jos am comandat geam termopan
TZec a scris:
Buna Ziua!
Am si eu un garaj de 35 mp la subsolul unui bloc si vreau sa ii modific destinatia.
Vreau sa il modific in un apartament sau Garsoniera
am Intrare din scara Usa de la garaj am luat-o deja jos am comandat geam termopan
Iata de unde a inteles @carol_lorac ca este proprietate individuala. A citit cu atentie mesajul initial.
6,7,8 persoana autorizata,arhitect ,echivalent
Valoarea este conditionata de calitatea materialelor,onorariu persoana autorizata,
modalitate executie ,posibil mai mult fata de suma apreciata de dvs,ca urmare a modificarilor constructive obligatoriu necesare,utilitati,etc
@carol_lorac
multumim in mod deosebit pentru atentia acordata,dar
poate precizati de unde a-ti tras concluzia ca garajul este proprietate individuala ?
Daca autorul nu a facut aceasta precizare ,dvs de unde detineti informatia?
Dupa dvs subsolul unui bloc reprezinta proprietate individuala ?