Situatia de fata se datoreaza dezinteresulul manifestat de cand aveti cunostiinta despre precipitarea obligatiilor.
Detineti dovada legala de inregistrare a cererii de scoatere din evidenta imobilului de unde vati mutat in anul 2004?
Daca detineti dovada inregistrata/semnata de presedintele asociatiei ,puteti sustine si proba asumarea responsabilitatii de informare a faptului ca apartamentul in cauza,de la data comunicarii nu mai este locuit
Daca nu detineti document legal,va fi foarte greu sa probati afirmatiile dvs
A-ti mai avut litigii cu asociatia de proprietari ?
Nu va irositi inutil sursele cu actionarea administratorului ,pentru ca ,nu detineti calitate/raporturi fata de acesta ,care este angajat al asociatiei de proprietari si executa dispozitiile presedintelui/comitetului executiv
Actiunea dvs trebuie sa se indrepte impotriva presedintelui care eventual a ignorat informarea dvs referitoare la mutarea definitiva din imobil si a inteles sa va repartizeze abuziv c/v consum suplimentar
In baza documentelor,contactati avocat pentru analiza atenta si evidentierea masurii necesare
@diaarmasu,
Tot ce ne povestiti dv, intarite si de intrebarile si comentariile corecte ale @ynocentta, au fost de discutat, de scos in evidenta si de pus in fata judecatorilor.
Acum, existand o "sentinta civila ramasa definitiva si executorie" cum spuneti, nu mai aveti ce face. Sunteti bun de plata.
Chiar daca ati avea toate argumentele si dovezile nu mai folosesc la nimic.
Un administrator a murit, altul a plecat, la fel si presedintele, comitetul etc.
Nu ati locuit in apartament din 2004 pana acum in 2010, dar nu ati fost instiintat de restante, nu ati fost citat la proces? Nu ati mai trecut pe la apartament sa vedeti daca mai este intreg? Poate in acest timp s-au facut reparatii, au fost inundatii, etc.
Va intreb acest lucru, nu in intentia de a va critica, ci pentru a accentua si intelege ca in aceasta perioada se puteau contesta sumele afisate pe lista de plata.
In aceasta perioada nu ati platit apa dar celelalte cote le-ati platit? Cu ocazia acestor plati nu ati contestat cantitatea de apa ce era trecuta in contul dv!?
Da!
Dovada ca i-am comunicat ca nu mai locuiesc la acea adresa o am.
Considerati ca pot formula plangere penala ( in sensul de a fi intemeiata) impotriva persoanelor care reprezinta asociatia (presedinte si administrator)?
De 6 ani sunt plecata in diverse locuri.Recunosc ca am venit in 2007 pentru o saptamana dar nu am trecut pe la bloc deoarece nu am primit niciun semnal ca ceva ar fi in neregula...
1-Rugam,respectati regulamentul forumului si nu postati consecutiv mesaje,aveti facilitatea Editeaza,care va permite corectii si completari
2-Inainte de orice actiune,incercati solutionarea amiabila cu presedintele asociatiei de proprietari
Subliniez aspectul a va retine interesul manifestat impotriva administratorului,care daca a actionat ,a facut-o la dispozitia presedintelui.
Din practica,va precizez ca plangerile formulate de proprietar direct impotriva
administratorului,in final nu au fost admise.
De la momentul mutarii dvs efective din apartament,care a fost statutul acelui spatiu cu destinatia de locuit,de vreme ce mentionati ca nu a-ti primit niciun semnal ,respectiv responsabilitatea asupra spatiului va este in continuare angajata?
Exista un element care a determinat entitatea juridica asociatia de proprietari sa continue sa inregistreze in sarcina dvs consum apa
Pentru competenta solutionare apelati la avocat care sa analizeze succesinea faptelor si in baza documentelor sa aprecieze varianta optima