avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis strain suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis strain suspendat

Buna ziua tuturor!Am si eu o nelamurire: Cum pot reintra in posesia permisului de conducere strain (it) retinut in urma cu 2 luni de politia orasului Gaiesti jud Dambovita???Eu sunt din jud Neamt si permisul mi-a fost suspendat pe o perioada de 30 de zile si o amenda de 240 lei pt "incalcarea marcajului longitudinal continuu simplu". Deocamdata nimeni nu stie nimic de permisul meu.Am fost la politia Piatra-Neamt si mi-au spus ca nu le-a fost trimis nici un permis.Am sunat la Politia Gaiesti nici ei nu stiu sigur,imi fac zeci de legaturi la I.P.J. Dambovita care se termina cu ocupat,nimeni nu imi rasp.Un prieten mi-a spus k ar exista posibilitatea k permisul sa fie trimis in italia.dar unde anume?La ambasaba sau la adresa unde sunt eu rezident si care este si pe permis???Puteti sa ma lamuriti si pe mine ce as putea face???Va multumesc mult!!!
Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 17:43, 1 Martie 2010
permisele de conducere retinute la contraventie stau la judetul care aplica sanctiunea cca 20 zile dupa care sunt inaintate judetului emitent.In cazul dvs.permisul a fost trimis la Bucuresti la Directia Politiei Rutiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform cod rutier 2018 este corecta inceperea efectuarii depasirii in zona cu linie discontinua dar cu reintrarea pe sensul de mers calcand linia continua Dan STANESCU-BELLU Dan STANESCU-BELLU Buna seara, Mi s-a retinut astazi permisul pentru 30 zile deoarece am efectuat o depasire a unei coloane de 4 autoturisme, depasire inceputa in zona in ... (vezi toată discuția)
Viraj stanga versus depasire coloana pe linie continua. cine este vinovat? r_a_henegar r_a_henegar Va supun spre dezbatere si consiliere urmatoarea speta: Drum national. Zona de actiune a indicatorului \"Depasirea interzisa\". Linie continua (intrerupta ... (vezi toată discuția)
Retinerea permisului de conducere a_p_a a_p_a In cazul in care poltistul m-a oprit si pentru schimbarea direciei de mers spre stanga, prin asta incalcand marcajul longitudinal continuu, mi-a spus sa ... (vezi toată discuția)