am fost in proces de divort cu sotia mea si instanta a hotarat desfacerea casatoriei si incredintarea copilului(fetita de 5ani si jum)mie ,tatal.la dosar fosta sotie nu a depus nimic,si afost decazuta din probe.din anchetele sociale a reiesit faptul ca am toate conditiile ptr cresterea copilului.Fosta sotie nu alucrat si nu are carte de munca.acum lucreaza de putin timp dar fara acte.la dosar am si o caracterizare de la gradinita fetitei unde se arata ca eu ma ocup de ea.De asemenea,sunt la dosar si sesizarile facute la politie cu plecarile ei de la domiciliu,etc. Aceasta a facut apel dar il motiveaza in data procesului.ce sanse credeti ca are ea ptr a lua copilul ?si cat costa onorariul ptr avocat la apel?
Avand in vedere comportamentul sotiei parate si atitudinea ei fata de proces, sansele ei sunt f. mici. Mai ales ca nu a depus cel putin intampinare, daca nu a solicitat si ea prin reconcentionala incredintarea minorului.
In privinta onorariului de avocat, acesta nu se negociaza pe forum, poate cel mult prin mesaj privat se poate initia o discutie.
Divort cu minori
smmg
buna ziua
am o cunostinta care este in proces de divort cu sotia.au impreuna o fetita de 11 ani.ultima infatisare a fost solutionata astfel: copilul a fost ... (vezi toată discuția)
Avocat cumparat?
When
E vorba de o prietena a sotiei. A fost plecata din tara, copilul a ramas la bunica materna, fostul sot s-a recasatorit, are 2 copii din noua relatie si nu mai ... (vezi toată discuția)