Buna Seara,am mare nevoie de un raspuns.Anul trecut am divortat iar baietelu a fost incredintat mie.Dupa ce sa dat hotararea ca minorul imi era incredintat mie a trebuit sa astept 30 de zile pentru a mi se pune stampila cu "hotarare definitiva si irevocabila".Numai ca fostul sot a facut apel si astazi 10 feb am avut prima infatisare.Ce se intampla:fostul meu sot trebuia sa imi plateasca o pensie alimentara de 150€ pe luna(noi lucram in italia) incepand cu luna martie.Acuma el a facut apel pentru ca nu ia convenit pensia alimentara zicea ca e prea mare el avand un salariu de aproximativ 2.000€ pe luna.Apoi a spus ca pensia alimentara nu afost calculata corect pt.ca trebuia sa ii se calculeze pensia alimentara la salariul minim pe economie care este in tara.oare este posibil asa ceva,avand in vedere ca el lucreaza in italia si plateste taxele si impozitele in italia? Astazi avocatea mea a depus intampinarea la ceea ce a cerut fostul sot insa,avocata fostului sot a venit cu o completare ca vrea copilul.Acum intrebarea mea este:ce sanse are el avand in vedere ca el aici pe 12 feb a.c va fi judecat de tentativa de omor, port ilegal de arma alba, amenintari.Eu traducerea dupa acea plangere am facuto si am expediato in tara. Urmatorul termen este pe 24 feb.Mentionez faptul ca el cu baiatul in varsta de 6 ani nu are nici un fel de raport nu participa la cresterea si educarea lui in nici un fel.VA MULTUMESC
Eu zic sa stati linistita mai ales ca aveti angajat si aparator care stie mai bine ce strategie sa adopte si cum sa conduca dosarul.
In mod normal, fostul sot, cu "palmaresul" pe care il are nu prea are sanse sa primeasca copilul. Iar pensia de intretinere se calculeaza la nivelul veniturilor pe care le realizeaza nu la nivelul salariului minim pe economie, asta daca faceti dovada ca el realizeaza venituri (salarii, activitati independente, etc).
In concluzie, trebuie sa fiti atenta ce se intampla in dosar insa nu trebuie sa panicati. Luati legatura si cu avocata dvs si veti vedea ca va va linisti si ea.
Mult succes !
Va Multumesc foarte mult,mai ales ca pentru mine 8 luni au fost pline de stres.Va spun sincer ca abia astept sa se termine totul sa imi pot lua copilul langa mine mai ales ca este si bolnav.VA MULTUMESC inca o data pentru incurajare si va doresc o seara placuta!
Divort cu copil
gagione
am fost in proces de divort cu sotia mea si instanta a hotarat desfacerea casatoriei si incredintarea copilului(fetita de 5ani si jum)mie ,tatal.la dosar fosta ... (vezi toată discuția)