avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... executare silita pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

executare silita pensie alimentara

buna ziua,

am si eu o intrebare. Am o hotarare definitiva de majorare de pensie alimentara care trebuie platita retroactiv de la data introducerii actiunii respectiv 2 ani in urma pe diferenta de suma.
as vrea sa stiu cum se procedeaza pentru a obtine suma cuvenita.
mentionez faptul ca in momentuld e fata se palteste suma majorata dar nu vrea sa plateasca retroactiv si fostul sot are locul de munca in Anglia si nu cunosc angajatorul si adresa .
multumesc,
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:45, 1 Martie 2010
Cred ca trebuie intreprinse demersurile necesare pentru a afla domiciliul si locul de munca al fostului dvs.sot,atat la Ministerul de Externe cat si la Ambasada Romaniei din Londra pentru a putea pune in executare sentinta de pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua- tatal nu isi da acordul pentru pasaportul copilului anissia anissia Buna ziua, am nevoie de un sfat cat mai avizat pentru urmatoarea problema: locuiesc cu fiica mea in Anglia. Fostul sot este tot in Anglia dar la diferenta de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara roxi13 roxi13 Se poate cere plata pensiei alimentare si retroactiv? De exemplu, sa se ceara adeverinta de la locul de munca al fostului sot, cu perioada de la divort pana in ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara popescu  maria popescu maria Ma numesc Popescu Maria sunt divortata de 7 ani am doi copii minori in intretinere ,in urma divortului instanta a hotarat ca pensie alimentara sa primesc 65 ... (vezi toată discuția)