avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... facilitati angajatori
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

facilitati angajatori

as vrea sa-mi spuneti daca a intrat in vigoare legea privind facilitatile acordate angajatorilor in ceea ce priveste scutirea de la plata tuturor contributiilor salariale in cazul cand se angajeaza personal din somaj ???? s-a facut multa reclama la TV pe tema asta ( Boc in persoana ) ; eu am intrat pe camera deputatilor , dar nu am gasit nimic ; eventual as vrea sa ma invatati sa caut mai cu succes o lege sau hg sau oug daca se poate ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:10, 1 Martie 2010
1. Ce a spus primul ministru va fi prevazut intr-un act normativ viitor.
2. Cautati Legea 76/2002, cu completarile la zi. Sunt acolo deja unele facilitati acordate angajatorilor.
va multumesc pentru promptitudine :D; legea 76 o cunosc; ma interesau si celelalte facilitati , dar dupa cum mi-ati spus trebuie sa mai am rabdare :(
Este vorba despre OUG nr.13/2010 care a intrat azi in vigoare ... Angajatorii care încadrează în muncă someri, în cursul anului 2010, vor putea beneficia, pe o perioadă de maximum 6 luni, de scutirea de la plata contribuţiilor de asigurări sociale aferente somerilor încadraţi, datorate de angajatori potrivit legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta 13/2010 in 2011 spirescu spirescu Ordonanta 13/2010 mai este valabila si in ianuarie 2011? Mai precis, angajatorul care angajeaza someri pe perioada nedeterminata, pe posturi nou create, ... (vezi toată discuția)
Facilitati angajare someri bvr bvr Buna ziua! Ce stiti despre proiectul de lege ce vizeaza acordarea de facilitati angajatorilor care angajeaza someri? Informatiile din presa nu se prea ... (vezi toată discuția)
Firme care angajeaza someri peste 45 de ani ana & maria ana & maria firmele care au angajat someri peste 45 de ani mai sunt scutite de darile catre stat pentru angajatul respectiv ? (vezi toată discuția)