avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

imi cer la servici pt cartea de munca , certificat de casatorie iae eu sant in divort ,ce trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:26, 2 Martie 2010
luminitafiraru a scris:

imi cer la servici pt cartea de munca , certificat de casatorie iae eu sant in divort ,ce trebui sa fac?

Pina la pronuntarea si raminerea definitiva si irevocabila a hotaririi de divort statutul dumneavoastrea este de persoana casatorita. In consecinta prezentati certificatul de casatorie, iar la data la care sentinta de divort ramine definitiva si irevocabila o veti prezenta la serviciu. daca reveniti la numele purtat inaintea casatorieiva trebui sa va schimbati si CI pe care sa o prezentati angajatorului. Pentru evidenta corecta si notarile corecte in CM si REVISAL.
Referitor la certificatul de casatorie le puteti duce o copie , explicandu-le ca sunteti in proces de divort ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarire divort pt. eliberare c.i persoana de sex m eugen82 eugen82 a auzit cineva ca mai nou unei persoane de sex masculin sa i se ceara hotarirea de divort pentru eliberarea cartii de identitate? caci starea civila ar fi ... (vezi toată discuția)
Sentinta pronuntata intr-un stat u.e. bep bep O sentinta pronuntata in Italia in care se desface casatoria dintre doi cetateni romani iar copilul este incredintat mamei, in ce forma trebuie prezentata la ... (vezi toată discuția)
Certificatul de casatorie... dupa divort kira-kiralina kira-kiralina As dori sa aflu mai precis ce se intimpla cu certificatul de casatorie dupa divort. Ca sa explic mai detaliat: Sotul meu a mai fost casatorit o data si ... (vezi toată discuția)