Buna seara!
Sunt o persoana care am dorit si doresc sa fac bine pe unde merg. In speta urmatoare, va rog ,sa ma ajutati - cum trebuie sa procedez sa fac tot bine.?Am o sora care a fost casatorita timp de 10 ani cu un tip care era consumator mare de alcool, dar cu care ea a facut un copil. In toti acesti ani casnicia lor s-a petrecut la domiciliul mamei mele care a avut grija si de ei si de copil deoarece nu aveau nici-o sursa de venit dintr-o pensie de CAP si din productia proprie a mamei mele de pe pamantul mostenit de ea.
Eu nu am avut nevoie de absolut nimic de la ei sau de la mama mea pentru ca si eu si sotia mea avem joburi bune, familie sanatoasa, 2 copii si cu toate acestea i-am ajutat cu bani pentru procurarea diferitelor materiale de constructii in toti acesti ani (lucru pe care pot sa-l probez in instanta cu martori) Incepand cu anul 2008 sa produs DIVORTUL. Deci tipul trebuia sa plece din casa mamei mele la parintii lui.
Acum acest nesimtit o cheama in instanta pe sora si mama mea pentru a face un partaj conf .art.36 alin. 1 Codul familiei si art.274 Cod proc.civ. Adica de ce sa nu fiu obiectiv,el a muncit la constructia unei fantani, unui beci dar cu meseriasi si materialele cumparate de catre mine,cu bani de la mine
CUM POT SA-MI APAR SORA SI MAMA INTRUCAT AMBELE AU PRIMIT CITATIE PENTRU DATA DE 05.03.2010 SI ADEVARUL ESTE CEL RELATAT DE MINE?
cauza este destul de complexa.
in cazul in care contestati cotele de contributie a fiecarui sot la dobandirea bunurilor comune, va trebuie intr-adevar, probe....pe care sustineti ca le aveti...
dar, acest litigiu ....daca tot ati ajutat pana acum....trebuie condus de un profesionist, asa ca ....mai faceti un efort si consultati un avocat....
ar fi interesanta o cerere de interventie in interesul surorii dv. aratind ca banii care au fost folositi la respectivele constructii au provenit de la dv. luati, totusi, legatura cu un avocat, serios, care sa va indrume.
El nu are nici-un act pe nimic, a fost luat in spatiu de mama, a locuit, fara sa produca nimic si nu a avut bani sa se hranesca,muncea pe bautura prin sat
Copilul
miisu
sunt casatorit de 7 ani, locuiesc singur cu sotia si copilul de 5 ani aproape de socrii mei, in urma cu 3 ani sotia a avut cateva aventuri cu cine va caruia ... (vezi toată discuția)