avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CUM MA AFECTEAZA IN CALITATE DE SOTIE CREDITUL FACUT ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CUM MA AFECTEAZA IN CALITATE DE SOTIE CREDITUL FACUT DE CATRE SOT?

Buna seara.
Va rog daca stie cineva sa ma lamureasca in urmatoarea problema:
Sotul meu doreste sa faca un credit pentru nevoi personale numai pe numele lui. Desi el imi spune ca aceste credite se fac cu asigurare si in ipoteza ca el pateste ceva creditul e rambursat de catre societatea de asigurari , eu vreau o parere avizata pentru a sti ce implicatii are acest credit facut numai pe numele lui , asupra mea in calitate de sotie.

Numai bine si o seara placuta!
Cel mai recent răspuns: ContSters100705 , utilizator 22:58, 1 Martie 2010
Care sunt garantiile pe care i le solicite banca pentru a-i acorda creditul ?
Buna seara.
Inca nu stiu nimic despre ce garantii solicita banca. Deocamdata sotul are in plan sa faca un credit . Sa inteleg ca totul tine de garantiile solicitate de catre banca?
Mentionez ca nici unul dintre noi nu are bunuri in nume propriu si deasemenea nu exista nici bunuri in comun .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si partaj olive_ro olive_ro Buna, Rog raspuns la urmatoarea situatie. Sunt casatorita de 8 ani, fara copii. In momentul de fata sotul solicita divortul, iar actiunea de partaj se va ... (vezi toată discuția)
Asigurarea pe ap ipotecat nu e datorie comuna? micheller micheller Sunt in proces de partaj cu sotul. Avem de partajat un credit comun, care insa este garantat numai de mine prin ipoteca asupra apartamentului pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Partaj gabita78 gabita78 Buna ziua. Varul meu impreuna cu sotia au cumparat un apartament cu Prima Casa in urma cu 2 ani. Acum se gandesc la divort. Creditul e pe numele amandurora si ... (vezi toată discuția)