avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inregistrare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inregistrare punct de lucru

buna seara,


lucrez la o firma de retail cu sediul in arad. in prezent avem deschise 3 magazine in bucuresti si urmeaza sa deschidem un al 4 lea. trebuie sa merg sa inregistrez punctul de lucru la administratia financiara sect 4. imi puteti spune ce acte sunt necesare la dosar .

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Veronica Popescu , Avocat 00:10, 2 Martie 2010
Daca ati declarat punctul de lucru la Registrul Comertului ati dobandit o mentiune si un certificat constatator din care reiese ca ati inregistrat punctul de lucru la ORC si ati declarat activitatile pe care le veti efectua la acest punct de lucru. Cu aceste acte impreuna cu Decizia asociatului sau AGA prin care ati deschis penctul de lucru, actul constitutiv actualizat, mergeti la admin.fin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act constitutiv alina_cj alina_cj Buna ziua, Cand se modifica hot. AGA, trebuie modificat si actul constitutiv? Si mai trebuie inregistrat la ORC? (vezi toată discuția)
Procedura registru schimbare sediu declarare punct de lucru comerciantul comerciantul Am reusit sa fac cesiunea la RC Bucuresti si mi s-a spus ca e sediul expirat. Vreau sa schimb sediul la alta adresa si sa deschid un punct de lucru dar in ... (vezi toată discuția)
Recodificare la declararea pct de lucru !? adina m adina m Daca fac declararea punctului de lucru la ORC trebuie sa fac si recodificarea odata cu aceasta mentiune ? După ce am mentiunea si incheierea de la ORC declar ... (vezi toată discuția)