avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CHITANTA VANZARE- CUMPARARE TEREN
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CHITANTA VANZARE- CUMPARARE TEREN

IN 2000-2001 AM CUMPARAT UN TEREN CU CHITANTA DE MANA SI MARTORI.VANZATOAREA NU ARE TITLU DE PROPRIETATE SI NU VREA SA-SI DESCHIDA SUCCESIUNEA . CE POT SA FAC ? SA FAC O ACTIUNE IN CONSTATARE SI SA CHEM SI CEILALTI MOSTENITORI ,SAU CE ACTIUNE SA INTRODUC PT A SE PRONUNTA O HOT CARE SA TINA LOC DE ACT ?
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 08:15, 2 Martie 2010
Daca vanzatorul nu este intabulat in CF cu acel teren nu aveti sanse de reusita in instanta privind pronuntarea unei hotarari care sa tina loc de act de vanzare cumparare....
cel mai sigur nu faceti nimic cu chitanta, daca nu s-a dezbatut succesiunea. Instanta va da dreptul numai daca este unic proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Civil actiune in constatare MIRITA IONEL MIRITA IONEL speta; am cumparat un teren in 1996 cu chitantade mana. vanzaroarea nu avea titlu,nu si-a facut succesiunea, avand si alti mostenitori.pot sa fac actiune in ... (vezi toată discuția)
Hotarare care sa tina cont de act autentic mihai_14 mihai_14 Buna ziua ! Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie : Am cumparat un teren de la doua persoane , care sunt unicii mostenitori ai defunctului , ... (vezi toată discuția)
Sfat. av.T.M. av.T.M. Buna. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea privinta. Am cumparat la inceputul acestui an cu chitanta de mana un teren de la un vecin. Vecinul nu este ... (vezi toată discuția)