avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Somatie aiurea
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Somatie aiurea

[ link extern ]

Am gasit aceasta somatie lipita pe usa ap. meu duminica asta pe la ora 18:00 (adresa am sters-o).

Nu stiu cine ar fi persoana/ap. in caz pentru ca nu e trecut nimic pe somatie.

In scris nu am primit atentionare.

In mare :
-nu dam muzica/filme/tv tare niciodata,in nici un caz dupa ora 22.
-usile...se inchid normal,poate rar se mai tranteste una de la curent sau neatentie.
-diverse zgomote....

Acum ma intereseaza dpdv legal/juridic daca se pot aplica legile mentionate in somatie (fara dovezi...? sau cum se procedeaza?)

Politia nu a venit niciodata nu ca ar avea de ce...
Ultima modificare: Marți, 2 Martie 2010
LeeAna, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:02, 25 Martie 2010
404 Not Found

--------------------------------------------------------------------------------

nginx/0.7.64

Asta imi comunica link-ul pe care l-ati postat
inseamna ca este cineva care va sicaneaza din moment ce va trimite astfel de somatii.
Link-ul precizat mentioneaza not found
Interesati-va la presedintele de asociatie daca are cunostiinta de eventuale reclamatii din partea vecinilor la adresa dvs
Contactati direct autoritatea emitenta a somatiei
Am modificat linkul catre somatia scanata.

[ link extern ]
Constatati ca exista discrepante intre mesajul dvs initial si continut somatie ,care mentioneaza concret ca
a-ti fost atentionat in scris si verbal de administratorul blocului

Incercati sa realizati o izolare fonica a apartamentului ,astfel incat vecinii sa nu mai fie deranjati de eventualele zgomote,realizate cu sau fara intentie
In imobil ,pentru buna convietuire se impune cu precadere manifestarea de comportament decent ,de intelegere fata de vecini,respect si toleranta

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am probleme cu vecinul de cand m-am mutat intr-un ... HuDumitru HuDumitru Buna ziua, Am probleme cu vecinul de cand m-am mutat intr-un apartament nou. Acesta este deranjat de zgomotul pe care il facem eu si prietena mea in timp ... (vezi toată discuția)
Perturbarea linistii la domiciliu anonymousss anonymousss Buna ziua, De jumatate de an vecina mea de jos, o femeie in varsta, se uita la televizor (posibil la antena 1 sau la un program unde se vorbeste in ... (vezi toată discuția)
Vecin deranjat _Claudiaa _Claudiaa Buna ziua! Nu obișnuiesc sa mi afișez problemele cu vecina pe un forum, dar, in cele din urma constat ca am nevoie de un sfat. Stau la parterul unui bloc de ... (vezi toată discuția)