avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Documente iesire din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Documente iesire din tara

Buna ziua,

As vrea sa stiu daca pentru a pleca in strainatate, a unui dintre parinti, cu copilul de 7 ani care are pasaport propriu este nevoie de o procura suplimentara din partea celuilalt parinte, care nu il insoteste.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: radu2004 , utilizator 10:51, 2 Martie 2010
Da, aveti nevoie de procura din partea celuilalt parinte, procura facuta la notariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire cu minor din tara- acte necesare lecsi22 lecsi22 am un copil de 3 ani nu sunt casatorita dar copilul poarta numele tatalui si al meu intrebarea este pot sa plec din tara fara o procura de la el sau am ... (vezi toată discuția)
Trecere frontiera parintii si copilul minor errica errica Avem un copil minor de 8 ani care este trecut in pasaportul ambilor parinti. Pentru a trece frontiera impreuna cu ambii parinti mai este nevoie de alte acte. ... (vezi toată discuția)
Aș dori să știu dacă mama poate renunța la pensia de întreținere a minorului Adrianamatei28 Adrianamatei28 Bună. As dori sa știu și eu dacă mama vrea sa renunțe la pensie alimentara se poate. Soțul meu are o fetiță căruia îi plătește pensie alimentara ... (vezi toată discuția)