avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare pe post de director financiar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare pe post de director financiar

Buna ziua,
Imi poate spune cineva daca, dupa terminarea facultatii de finante de 3 ani, fara master, pot fi incadrata pe postul de director financiar?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: anaylil , utilizator 15:06, 2 Martie 2010
Numai daca angajatorul doreste acest lucru.
Deobicei, un astfel de post necesita macar ceva ani de vechime in specialitate.

Dar daca angajatorul nu este deloc pretentios atunci poate incadra un proaspat absolvent pe post de director financiar.
cei de firma mi-au spus ca am nevoie neaprat si de master de specialitate, sustinand ca cei de la ITM cer acest lucru.
Multumesc pentru mesaj!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolvent administratie publica - posturi posibile in domeniul privat Ionut B Ionut B Va rog sa ma ajutati intr-o mica problema: Am un angajat, proaspat absolvent al Fac. de Stiinte Administrative, specializ. Administratie publica, si as dori ... (vezi toată discuția)
Subventie pentru absolvent 2012 monahelenus monahelenus Iata ce nelamuriri am: Ce inseamna post vacant, daca angajatorul hotaraste ca societatea lui are nevoie de un manager de resurse umane poate infiinta acest ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului la promovare ContSters130836 ContSters130836 Functionar public, angajat al institutiei din 2005 pe studii medii, la politia comunitara, absolvent al Facultatii de drept si Administratie publica, anul ... (vezi toată discuția)