aas dori sa stiu cum e cu plata penalitatilor
Asociatia noastra acum 9 ani a avut un prejudiciiu adus de fostul presedinte de aproape 1 miliard (dat in judecata dansul a avndut apartamentul fara a avea stampila si semnatura actualului presedinte...) sa achitat luna de luna plus penalitati iar de 3 ani sa facut intre parti o esalonare de plata fixa de a stopa penalitatile la penalitati ... pana acum sa calculat suma numai la restantieri ( cu toate ca acesti restantieri nu au fost pe vremea prejudiciului in acest bloc ca proprietari sau erau proprietari dar nu au fost restantieri in aceea perioada) restantierii respectivi in urma judecarii au fost nevoieti sa isi vanda aparatamentele si au platit doar ce era la avizier dar nu sau luat in calcul penalitatile calculate de catre Radet.
E corect ceea ce se pune la cota de intretinere aceste penalitati calculate la restantieri suma de 850 RON doar restantierilor nu ci si celor care sunt la zi cu intretinerea dar dar nici ei nu sunt de vina ca nu au fost pe vremea aceea facturile.. si nici acesti restantieri care ... nu au fost in acest bloc ca proprietari ??
Daca nu precizati distinct valoarea restantelor ,nu se poate constata temeinicia penalitatilor aplicate
Este legal aplicarea de penalitati,numai asupra sumelor care depasesc perioada legala de plata
Referitor la modalitatea de aplicare penalitati,in conformitate cu art 10 dinL nr 230/2007 si HG nr 1588/2007,art 12A d),aveti dreptul ca si proprietar sa solicitati presedintelui de asociatie sa va prezinte baza legala de calcul penalizari
1.teoretic toate prejudiciile aduse de fostul presedinte inclusiv penalitatile la data aceea trebuiau sa fie incluse in obiectul judecatii.
2.cine l-a actionat in judecata?asociatia de proprietari?apartamentul a fost vindut sau a fost obiectul unei executari silite?
3.conf legii 230/2007 a asoc de proprietari penalitatile transmise de furnizorii de servicii se impart numai restatierilor
Doresc sa aflu
adriana_68
Buna ziua , am preluat de cca 6 luni ca presedinte bloc si am o nelamurire.
Acum 9 ani .. fost-ul presedinte pe vremea aceea nu a achitat facuturile la ... (vezi toată discuția)