avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcul CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcul CIC

daca eu sunt in somaj , cum se va calcula indemnizatia de 2 ani la mine, se va lua venitul din somaj, sau de la fostul loc de munca?sunt in somaj din 15 oct., am ramas insarcinata in noiembrie.iau 510 lei somaj.eu maitrebuie sa platesc ceva sau imi plateste somajul toate?(ajofm).
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:28, 2 Martie 2010
1. Perioada de somaj indemnizat este perioada asimilata stagiului de cotizare pentru pensie si sanatate (AJOFM achita contributiile legale).
2. Conform OUG 148/2005, in cele 12 luni necesare, anterioare nasterii copilului, intra si perioada de somaj indemnizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil dupa somaj cristina adriana cristina adriana Beneficiez de somaj pana in 15.aprilie.2010 si sunt insarcinata in aprox. 1 luna, dupa calculul meu ar trebui sa nasc in mai 2010. Este necesar pentru o luna ... (vezi toată discuția)
Calcul procent indemnizatie crestere copil maysa31 maysa31 Tot ce am citit pe site-uri specializate, si raspunsurile date, sunt diverse variante, ce permit interpretari legii in vigoare privind indemnizatia crsetere ... (vezi toată discuția)
Pot sa imi platesc din urma cartea de munca claudiav92 claudiav92 Pot sa imi platesc din urma cartea de munca? Si asi mai avea o intrebare sunt eleva la liceul cu frecventa redusa daca raman insarcinata beneficiez de prenatal (vezi toată discuția)