avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1336 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tichete de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tichete de masa

Buna ziua
Va rog sa imi spuneti daca la un program de 4 ore am dreptul la tichete de masa.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: anca33a , utilizator 08:04, 3 Martie 2010
Tichetele de masa se pot acorda la locul de munca unde este declarata functia de baza, indiferent de numarul de ore pe zi lucrate.
Multumesc pentru raspuns, deci daca lucrez 4 ore am dreptul la tichete de masa , dar jumatate din totalul zilelor lucrate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca cu jumatate de norma mihaela_1968 mihaela_1968 Ce drepturi are un angajat cu jumatate de norma (4 ore pe zi)? Poate primi tichete de masa si cate pe luna? Dar concediul de odihna cum se calculeaza? Va ... (vezi toată discuția)
Acordare tichete de masa gabihob gabihob In situatia in care o persoana este angajata cu contract de munca partial de 4 ore pe zi la o firma care acorda tichete de masa are dreptul sa primeasca ... (vezi toată discuția)
Numar tichete de masa rolandkent rolandkent Daca o firma da tichete de masa in functie de numarul zilelor lucrate, iar eu lucrez doar cu jumatate de norma, adica 4 ore/zi, care ar fi numarul de tichete ... (vezi toată discuția)