Buna seara!Am o nelamurire in legatura cu salariul meu actual.Mi-am schimbat locul de munca in urma cu un an.La noul loc s-a mentinut salariul pe care l-am avut la vechiul loc de munca (f.mic,acesta fiind motivul plecarii).Cum trebuie sa procedez ptr.a beneficia de salariul corespunzator vechimii si pregatirii mele?Mentionz ca sunt bugetara(sanatate).Va multumesc!
intr-adevar,in sectorul bugetar nu se negociaza salariile.Cat despre lg.unica a salarizarii am citit ca ar fi trebuit sa intre in vigoare de la 01.01.2010,dar cred ca teoretic doar...:-/.Conform acesteia ar trebui sa am o incadrare acceptabila(adica in raport cu ceilalti colegi si cu munca prestata).In prezent ,ca as. medical cu gradul principal si 15 ani vechime am 735 RON.Mi se tot spune ca asa am venit de la vechiul loc de munca,dar a trecut un an si o luna de atunci.Intre timp s-au facut si evaluarile(am FB=20 puncte),sunt un angajat competent caruia nu i se reproseaza nimic.Ca si sporuri am 15%-sp.de noapte,15-sectie.:hm::foottap:X-(X-( Cred ca ar fi timpul sa-mi caut niste PILE:worthy:
Spor biblioteca
bella_isa68
Buna ziua
Sunt bibliotecar (S II) la o scoala gimnaziala de 24 de ani. Intrebarea mea este daca am dreptul sa beneficiez de sporul de 15% din salariul de ... (vezi toată discuția)