avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Primii pasi ptr accesare Fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Primii pasi ptr accesare Fonduri europene

Buna seara,

...am adresa de resedinta in mediul rural, respectiv intr-o comuna cu aprox.3000 locuitori...m-am hotarat sa accesez fonduri ptr infiintarea unei culturi de capsuni in zona respectiva...
intrebarea este urmatoarea: dintre Masurile care compun Axa1 - Imbunatatirea competitivitatii sectoarelor agricol si forestier - care este cea mai potrivita ptr investitia aleasa de mine..?

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 23:11, 3 Martie 2010
Cred ca cea mai potrivita masura, este Masura 121. Pentru clarificari, puteti consulta: www.apdrd.ro sectiunea Investitii prin FEADR .Succes!!!
Masura 121 e buna pentru investitii mari, intrucat procentul nerambursabil nu e spectaculos.

Exista si Masura 112, pentru investitii mici (maxim 25.000 euro).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul impozit pe venit pfa cata_1970 cata_1970 Am o intreprindere individuala care se ocupa de agricultura: In 2012 am primit subventii de la APIA in valoare de 3000 lei si fonduri nerambursabile pe masura ... (vezi toată discuția)
Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)
Fondurile europene -- sunt disponibile pentru start-up? Sov Consulting Sov Consulting Raspunsul este: pentru anumite afaceri si in anumite conditii fondurile europene sunt disponibile si unor societati comerciale noi (fara activitate economica ... (vezi toată discuția)