avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Drepturi salariale la incetarea contractului de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Drepturi salariale la incetarea contractului de munca

Mi-a incetat CM pe data de 8.02.2010 conf. art. 65 aliniat (1) din Codul Muncii, si am fost informat ca beneficiez de toate drepturile prevazute de lege, si anume:
- un salariu brut compensator
-bani pe cele 5 zile din Februarie
-bani pe concediul de odihna neefectuat
aici apare nelamurirea si anume: mi s-a dat un salariu compensator brut, banii pe cele 5 zile iar la concediu nu era trecut decat 90 RON, eu beneficiez pe an de 21 zile de concediu, deci cum s-a calculat ?/#-o nu trebuia sa mi se plateasca toate cele 21 de zile neefectuate ?/:(( mentionez ca salariul brut a fost 847 RON iar net 734 RON
Multumesc anticipat ptr rasp.:kissing:
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 08:50, 3 Martie 2010
Foarte probabil ca vi s-a calculat dreptul la concediu pe anul in curs, proportional cu perioada efectiv lucrata; daca va referiti la concediul neefectuat din anul anterior, se schimba datele problemei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu calculat corect? Cornel 2009 Cornel 2009 Buna ziua 1.Lucrez cu contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga (8 ore/zi, 40 ore pe saptamana) cu un salariu de baza brut lunar de 750 ... (vezi toată discuția)
Concediu aferent anului 2014 ramo1305 ramo1305 Buna ziua, o intrebare referitoare la concediul aferent anului 2014: Este in regula daca angajatii unei firme si-au consumat deja concediul aferent anului ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale incheiere contract conf.cm art.65 alin.1 marylero marylero Buna ziua, Avem un angajat caruia i se incheie contractul de munca conf.CM art.65 alin.1. Referitor la plata zilelor de concediu aferente 2010 ... (vezi toată discuția)