avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CM platit din FNUASS
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CM platit din FNUASS

In cazul unui concediu medical platit din FNUASS cu o perioada mai mare de 30 zile se retine sau nu impozit????? Daca se poate precizati baza legala. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 10:25, 3 Martie 2010
Concediile medicale pt incapacitate temporara de munca (boala), indiferent ca sunt suportate sau nu din FNUASS, sunt impozabile, cf codului fiscal. Doar anumite concedii medicale nu sunt impozabile, cel de maternitate (prenatal si postanatal), cel de risc maternal etc..
Codul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare concediu medical andreeaw2000 andreeaw2000 Buna ziua! Am un salariat cu 7 zile concediu medical in februarie. Dupa care, are concediu medical toata luna martie si se pare ca si toata luna ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor pentru concediul medical laura25gabi laura25gabi Buna ziua, Am o intrebare : un angajat care pe luna aprilie figureaza cu zilele de 1-4 la serviciu , dupa care 5-14 este in concediu medical pt boala ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie maternitate 2010 daniellem daniellem Buna ziua!sunt in concediu de maternitate din ianuarie 2010 si din cate stiu acest tip de concediu nu se impoziteaza.Eu am fost platita ca si pe un concediu ... (vezi toată discuția)