avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... problema cu asociatia de locatari (hotarare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

problema cu asociatia de locatari (hotarare judecatoreasca de evacuare)

buna,

iata speta in cauza: in baza unei procuri de administrare primita de la proprietarul imobilului in care locuieste, reprezentantul acestuia (ruda de gradul 1) a refuzat plata intretinerii la garaj motivand ca intretinerea nu este calculata corect.

Garajul respectiv este inchiriat de la fostul ICRAL.
Asociatia de proprietari l-a chemat in instanta pe cel care a inchiriat garajul de la ICRAL si nu pe reprezentantul acestuia iar instanta a decis plata sumelor restante si evacuarea garajului respectiv.

Semnatarul contractului cu ICRALUL a fost reprezentat la proces de cel ce avea procura (ruda gradul 1)

Cand semnatarul contractului de inchiriere a aflat de hotarirea judecatoreasca a contactat imediat asociatia de proprietari si a platit intretinerea aferenta garajului la zi explicand situatia si solicitand rezolvarea amiabila a conflictului.

Problema este ca Presedintele asociatiei de proprietari insista ca garajul sa fie eliberat si predat ICRALULUI amenintand ca in caz contrar va apela la evacuarea silita.

Cum trebuie procedat in continuare pentru a putea pastra garajul. Are instanta dreptul de a solicita aceata evacuare?

multumesc,
Cel mai recent răspuns: toko_cop , utilizator 08:46, 11 Decembrie 2006
recurs, asta e raspunsul
Instanta poate decide evacuarea garajului, numai daca in cererea principala s-a solicitat acest lucru. In speta, se poate face recurs la sentinta instantei de fond criticand-o pentru nelegalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile proprietarului ce inchiriaza apartamentul. legal23 legal23 Detin un apartament pe care l-am inchiriat ptr o suma modica unei rude care trecea printr-un moment mai greu in lupta cu viata.Nu exista un contract de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,va rog sa-mi precizati daca pot fi obigata sa suport ... silvania silvania Buna ziua,va rog sa-mi precizati daca pot fi obigata sa suport cota parte din cheltuielile de reparatie a usii garajului subteran al condominiului in care ... (vezi toată discuția)
Reprezentare judiciara prin mandat. officemvp officemvp Intr-un proces de evacuare daca reclamanta este reprezentata printr-un mandatar cu procura generala de restituire a proprietatii va rog sa-mi spuneti,: 1 ... (vezi toată discuția)