avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pm si ssm
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pm si ssm

La ce perioada se face instructajul pentru PM si SSM pentru cei care lucreaza in santierul naval?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 20:56, 9 Martie 2010
Legislatia in vigoare nu prevede un termen obligatoriu.
Pentru personalul TESA se recomanda sa se execute la orice termen, dar nu mai mare de 6 luni, iar pentru personalul direct productiv termenul se impune in urma analizarii riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala.
Eu fac fie lunar, fie la doua luni, sau chiar la trei luni dar nu mai mult de trei luni.
Eu fac la TESA la trei luni , iar la personalul direct productiv, lunar sau daca o cere angajatorul la cel mult trei luni.
Cel mai bine ar fi sa faceti instructajul lunar. Pentru detalii legea 319/2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea responsabilului ssm suciu_diana suciu_diana Buna seara, stiu ca in L 319 scrie ca Angajatorul este cel care raspunde in final de orice situatie de SSM, insa intr-o firma unde exista sefi de lucrare ... (vezi toată discuția)
Instruire protectia muncii asociatie de catre inspector ssm care nu este angajat cyan cyan O persoana care detine un certificat de absolvire recunoscut MMFPS obtinut in urma participarii la un curs de specializare de 80 de ore pentru ocupatia de ... (vezi toată discuția)
Protectia muncii utc utc Societatea are ca obiect de activitate paza, protectia muncii se poate face la maxim 6 luni prin decizia administratorului? (vezi toată discuția)