Buna ziua,
In decembrie 2008 mi sa pus poprire pe salariu in urma neachitarii unui credit luat prin [EDITAT].
Luna asta dupa calculele mele suma a fost achitata, pentru a fi sigur am fost la biroul executorului sa cer informatii, unde mi sa comunicat ca ei nu stiu exact cat am platit pana acum si ca sar putea sa mai trebuiasca sa platesc niste penalizari dar ca nu stiu exact acum si sa revin peste o saptamana.
Intrebarea mea este daca se pot pune penalizari avand in vedere ca in notificarea pe care am primit-o de la executor in 2008 nu sunt specificate.
Multumesc
Solicitati executorului, in scris, suma actualizata si modul de calcul.
Penalitatile sunt cele din contractul de credit, nu din somatia de la executor. Presupun, asa ar fi normal.
:offtopic: Va rog nu mai mentionati denumiri de societati comerciale, e impotriva legislatiei in vigoare.
Va rog sa va editati mesajul de mai sus, asa incat sa nu fie nevoie sa va stergem intreaga postare.
Multumesc pentru intelegere.
Card ifn executat silit
anysca
Buna seara . Acum cativa ani(4 ) am contractat un credit nevoi personale la un magazin prin ifn (nu dau nume) , cumparand un frigider si un aragaz . Acum 2 ani ... (vezi toată discuția)
Card de cumparaturi
ufpuf
buna ziua. in 2008 am primit un card de la [editat] cu suma de 30.000.000 lei drept bonus pentru o rata facuta la [editat].
am scos de pe el suma de 20.000.000 ... (vezi toată discuția)