avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrarea cu studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrarea cu studii superioare

Sunt referend 2 de un an angajata cu studii medii.In februariie 2010 am luat licenta.Institutia la care lucrez nu-mi schimba incadrare ca nu le permite legea .Care lege?ca am citit 330/2009 si am inteles ca am voie sa-mi schimb incadrarea.Ma poate ajuta cineva?Multumesc.Ca o paranteza raspunsul pe care l-am primit verbal a fost.Mai astepta ca inca nu s-a uscat cerneala pe diploma.Contabilul sustine ca am dreptul legal ,juristul ca nu se poate.Nu mai inteleg nimic#-o

Alte discuții în legătură

Trecere de la studii medii la studii superioare!? cunostinta cunostinta buna ziua! in contextul in care 2010 este un an de criza, va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza (care este cadrul legal), in momentul cand o persoana ... (vezi toată discuția)
Nedumerire Hazel Hazel Sunt adm. de patrimoniu la o institutie sc.M-am intors din concediul de crestere a copilului de pana la doi ani si sunt platita cu salariul din perioada in ... (vezi toată discuția)
Salarizare in primarie andra2 andra2 Buna ziua, lucrez intr-o primarie la biroul achizitii publice, singura pe acest birou. Am studii superioare de 4 ani pe studii economice, am facut si ... (vezi toată discuția)