avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Casa de marcat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Casa de marcat

Va rog daca ma poate ajuta cineva in obtinerea unor informatii:

1. Pentru deschiderea unui magazin on-line de piese auto( exista ca obiect secundar de activitate al firmei), dpvd fiscal ce trebuie sa fac?
2. Am nevoie de o casa de marcat chiar daca e livrare on-line si am de gand sa eliberez chit. si factura?
3. Exista anumite declaratii care trebuiesc facute si depuse la adm. fin.?

Ce obligatii am fata de stat?

Multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: madyi , utilizator 17:04, 9 Martie 2010
da ai nevoie de casa de marcat, iar daca nu esti lamurit daca iti trbuie sau nu, fa o cerere la finante cu ceia ce ai scris acum, iar ei iti vor da un raspuns in scris si oficial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin on-line de piese si accesorii auto Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog mult daca se poate sa-mi spune-ti ce implica deschiderea unui magazin on-line de piese auto? Am aceasta activitate prevazuta in ... (vezi toată discuția)
Recuperarea garantiei dupa predarea bunului Bucalae Bogdan George Bucalae Bogdan George Ma confrunt o o societate care are ca obiect de activitate vanzarea de piese auto. In urma cu 2 saptamani am achizitionat de la acset magazin, mai multe piese ... (vezi toată discuția)
Distributie online - cod caen si autorizatii marianbacau marianbacau Buna ziua, Incercam sa ne dezvoltam pe partea de online, si avand o oarecare experienta in anumite domenii am spus sa incepem de acolo. Daca la partea ... (vezi toată discuția)