avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prima casa 2
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prima casa 2

Buna ziua.
Va rog sa ma lamuriti asupra unui lucru: daca esti angajat la un angajator de 2 luni, ai continuitate de la precedentul angajator, se pot considera cele trei luni pentru obtinerea acelei adeverinte de salariu necesara la dosaul de cumparare al unei case prin acest program? Pot sa iau adeverinte de la ambii angajatori, este in regula?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Vechime nerecuperata de la vechiul loc de munca crysty_cata06 crysty_cata06 Buna ziua,numele meu este Cristina am si o problema la care nu gasesc nici o rezolvare am apelat la dumneavoastra cu speranta ca ma puteti ajuta sa gasesc ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie tarlescu tarlescu buna ziua!!! ajutati ma si pe mine va rog cu un raspuns,,,si anume de ce perioada ai nevoie sa lucrezi pentru a beneficia de indemnizatie de crestere a ... (vezi toată discuția)
Acte necesare indemnizatie crestere copil 2016 AdrianaM AdrianaM Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea situatie: Am incercat sa depun actele pentru plata indemnizatiei de crestere copil la Directia ... (vezi toată discuția)