avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pasaport minor 3 ani
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pasaport minor 3 ani

buna ziua.as vrea si eu sa ma ajutati cu o informatie..pentru a face pasaportul fetittei mele de 3 ani ce documente necesit?tin sa precizez ca poarta numele tatalui,am castigat incredintarea copilului in urma unui proces..si as vrea sa stiu mai exact daca imi trebuie neaparat si acea hotarare pentru a-i face pasaportul.hotararea va fi definitiva peste cateva zile,dar eu vreau sa-i fac pasaportul mai din timp.multumesc
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 14:55, 4 Martie 2010
Informatii pentru pasaport: [ link extern ]
Pentru a nu mai avea nevoie de acordul tatalui trebuie ca decizia de incredintare a copilului sa fie definitiva in momentul depunerii actelor pentru obtinerea pasaportului minorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am voie sa scot din tara un copil minor aflat in custodia mamei dar cu dreptul de vizita al tatalui, fara semnatura acestuia? st_roxana_23 st_roxana_23 Copilul a fost incredintat mamei in urma divortului; tatal are drept la vizita;daca vreau sa scot copilul din tara fara acordul tatalui pot?se poate ca ... (vezi toată discuția)
Plecare in vacanta irina_iris irina_iris buna.ma numesc irina si vreau sa plec cu nepotul meu de 9 ani la vara in italia cu avionul.ce acte imi trebuiesc din partea parintilor(mama lui e in italia si ... (vezi toată discuția)
Pasaport minor sub 14 ani lucia70 lucia70 Buna ziua Am un copil minor sub 14 ani , sunt divortata , iar prin hot.jud.copilul mi-a fost incredintat mie . Cu tatal copilului sunt in relatii foarte ... (vezi toată discuția)