avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere succesoriala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere succesoriala

Buna seara .

Pentru a dezbate succesiunea intre tata si fiu , v-as ruga sa - mi spunetii cum ar trebui sa procedez , unde trebuie sa ma prezint si cu ce acte ( sint necesare ) ?
Cel mai recent răspuns: Florentina Mihaela , utilizator 06:15, 4 Martie 2010
Cu actele pe care le detineti ,care atesta calitatea dvs in raport de defunct contactati notar in vederea dezbaterii succesiunii
Va adresati unui notar din localitatea in care a fost ultimul domiciliu al defunctului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa parinte un roman un roman Bine v-am regasit! As dori sa-mi spuneti care sant actele necesare pentru deschiderea succesiunii pentru un parinte decedat in 1993. Masa succesorala este ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire, lipsa acte pusa2mimi pusa2mimi Doresc sa apelez la un notar pentru dezbaterea succesiunii dar daca fratele care are actele casei si a pamantului nu vrea sa le prezinte cum fac rost de ele?De ... (vezi toată discuția)
Succesiune viorica2014 viorica2014 Buna ziua, Parintii nostrii au decedat, tata in decembrie 2006 si mama in iunie 2013. Suntem doi frati. Dorim sa dezbatem succesiunea, nu este testament. ... (vezi toată discuția)