avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... 25000 Euro pentru someri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

25000 Euro pentru someri

sunt interesat de mai exact cui ma adresez pentru detali, sunt acele fonduri care au intrat in viguare de la 01.01.2010 la nivel de UE pentru infintarea de IMM de catre someri,:help:mentionez ce Min. Muncii ,Agriculturii,Industrilor nu stiu nimic am sunat la toate trei ministerele s-au nu suntem in UE#-o
Va rog ajutatima cu un raspuns:help:
Cel mai recent răspuns: teodora.nenciu , utilizator 06:24, 23 Martie 2010
Deja se vorbeste de asta aici: www.avocatnet.ro/content/for...
dvs umblati dupa cai verzi pe pereti.De ce spun asta simplu spre ex.daca doresti un program in agricultura sau zootehnie ca sa indeplinesti un punctaj cu care sa poti fi eligibil iti trebuie cam 20 de ha pamant arabil 10 ha pasuni fanete sau un alt ex.ai nevoie de vreo 40 capete bovine sau 400-500 capete ovine asa ca.....cine are atata pamant sau animale poate obtine un asemenea fond cine nu......
Instrumentul de microfinanţare va deveni operaţional în iunie 2010.

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru ce se bat.................? miluc miluc Va rog sa va spuneti parerea in mod decent despre................ ... (vezi toată discuția)
Incendiul de la maternitatea giulesti - o chestiune de sistem sau o chestiune de mentalitate? elga50 elga50 Ne-am ingrozit cu totii la ceea ce am vazut aseara la televizor. Au aparut si comentariile...inevitabil. Unii dadeau vina pe sistemul subfinantat, aduceau ... (vezi toată discuția)
Idei si solutii pentru combaterea crizei politice si economice Szentkiraly Boda  Laszlo Szentkiraly Boda Laszlo Majoritatea populatiei asteapta solutii de la viitorul guvern. Toti vrem sa traim mai bine, tocmai de aceea e timpul sa constientizam importanta contributiei ... (vezi toată discuția)