avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 139 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul aplicare inflatie sentinta
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul aplicare inflatie sentinta

Am castigat in instanta acordarea unei prime de vacanta pe anii 2005-2007. In sentinta este precizat faptul ca trebuie platita suma actualizata cu rata inflatiei. Intrebarea mea este daca rata inflatiei se aplica la suma si apoi se impoziteaza si se taxeaza toate darile (cass etc) sau inainte? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihai_u , utilizator 10:25, 4 Martie 2010
Obligatiile se retin din salariul brut
Adica la suma fara aplicarea coeficientului de inflatie? Din suma pe care mi-o datorau platesc impozit si dari iar la suma ramasa se aplica coeficientii de inflatie?
prima data se aplica coeficientii de inflatie si apoi se retin contributiile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda legala la drepturi salariale din hotarari judecatoresti covmela covmela Printr-o hotarare judecatoreasca s-au castigat drepturi salariale, actualizate cu indici de inflatie si dobanda legala calculata de la data intoducerii ... (vezi toată discuția)
Contributii la plata inflatiei adimiu adimiu rog sa imi comunicati, daca persoana fizica care a castigat printr-o hotarare judecatoreasca definitiva acordarea de drepturi salariale si carora, conform ... (vezi toată discuția)
Plata drepturilor salariale restante in baza unei sentinte civile janelo janelo Buna ziua , Vă rog să mă îndrumaţi cu privire la modalitatea de calcul şi declarare a contribuţiilor sociale obligatorii pentru perioade anterioare ... (vezi toată discuția)