avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vreau sa stiu cit costa metru cub de apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vreau sa stiu cit costa metru cub de apa

am platit de 3 ori apa de cind am bagat.la ultima citire mi-a pus toti metri cubi de pe apometru.este normal??????
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:34, 4 Martie 2010
Exprimare greu inteligibila
Domiciliati in bloc?
Daca evidentiati diferente intre index consum individual si cel achitat,surplusul se datoreaza cititilor incorecte,diferentelor de constatare a indexurilor ,diferentelor de clasa metrologica
metrul cub de apa il vezi di factura venita de la compania furnizoare care se gaseste la contabil .#-o
Si contabilul unde este?X-(
Metrul cub de apa este conform facturilor din ultimele luni 4,6 lei.
Ca ati plati apa de 3 ori, e bine daca este pe 3 luni.
La fiecare citire se pun la plata atatia metri cubi cat rezulta din diferenta de index de la ultima citire.
Valoarea mc apa se evidentiaza fara necesitatea implicarii contabilului,se parcurge atent lista de intretinere lunara,rubrica apa rece/calda,care legal trebuie sa contina valoarea factura furnizor,consum ,valoare mc,diferente ,coeficient

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a stabilit un consum foarte mare de apă la baie (peste 400 mc). Într-adevăr am o defecțiune încă neremediată, dar chiar și-așa consumul mi se pare enorm. mă puteți sfătui ce să fac? Abby_Aimee Abby_Aimee A reiesit ca am un consum lunar foarte mare la apa rece la baie, este vorba de 400 si ceva de mc, un consum imens. Am, intr-adevar, o scurgere la apa rece pe ... (vezi toată discuția)
Repartizarea facturii de apa balanmarinela balanmarinela Buna seara. Sunt administrator de asociatie din februarie 2012., asociatiei alcatuita din 459 apt. La fiecare scara de bloc(cate 20 apt) a fost montat ... (vezi toată discuția)
Index apometre ciancu ciancu As avea mare nevoie de un sfat. La asociatia de locatari de care apartin, in ultimele doua luni, la toti locatarii sunt adaugati multi metri cubi de apa ... (vezi toată discuția)