avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu paternal + concediu de ingrijire a copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu paternal + concediu de ingrijire a copilului

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca din concediu medical se poate intra direct in concediu paternal(cele 5 zile acordate pt nasterea copilului + 10 zile acordate in urma absolvirii cursului de puericultura) si daca din concediu medical sau concediu paternal se poate intra in concediu de ingrijire a copilului(timp de 2 ani).
Daca nu se poate nici una din variantele de mai sus,cate zile trebuie sa vin la munca inainte de a intra in concediu paternal sau de ingrijire a copilului dupa ce am fost si in concediu medical.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 20:55, 3 Martie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere acordate sotului la nasterea unui copil CrisIndi CrisIndi Buna ziua, Va scriu cu rugamintea de a ne ajuta pe mine si pe sotul meu cu o lamurire privind zilele libere acordate de catre angajator la nasterea unui ... (vezi toată discuția)
Concediu tata dupa nasterea copilului GabriellaS GabriellaS Buna ziua, La cate zile de concediu are dreptul tatal, dupa nasterea copilului? Are acest drept si daca firma nu are un Contract Colectiv de Munca? Cererea ... (vezi toată discuția)
Legea 210/1999, concediu paternal Florin0684 Florin0684 Buna ziua, Conform legii 210/1999 tatal copilului are dreptul la 5 zile de concediu platite, plus un bonus de 10 zile daca fac dovada absolvirii unui curs de ... (vezi toată discuția)