avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sentinta pentru furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sentinta pentru furt calificat

in 2006 mi-a fost sparta casa. i-au prins pe infractori, s-a judecat procesul, si unul din ei a fost obligat la 12 ani de inchisoare si sa-mi plateasca mie 3000 lei daune materiale. ii pot recupera cumva?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:03, 3 Martie 2010
mergeti la executor cu sentina legalizata si investita,eventual consultati un avocat sa va ajute.
se poate face executare silita cu privire la bunurile aflate in proprietatea sa
deci numai cu executor se poate. adica trebuie sa ii platesc si lui onorariu. si la avocat la fel. deci s-ar putea sa raman fara nici un leu, sa nu mai recuperez nimic
nu ramaneti fara bani intrucat sumele avansate vor fi recuperate de la persoana executata ( condamnat )
multumesc mult pentru raspunsuri. mai am o singura intrebare. e de durata aceasta formalitate, si daca inclupatul nu are nimic pe numele lui....eu raman cu prejudiciul si atat, nu?

Alte discuții în legătură

Executare silita cu aroganta ndorina61 ndorina61 Buna ziua.Am o somatie de executare silita potrivit art.387 si art.411 din codul de procedura civila cu titluri executorii cu suma de 21526 lei daune morale ... (vezi toată discuția)
Nerespectare imprumut prin act notarial bradisstefania bradisstefania Buna ziua Am imprumutat pe cineva cu suma de 3000 euro, am intocmit un act notarial pentru acest imprumut. Persoana respectiva nu mi- i i-a inapoiat pana la ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu - furt AndreeaMarin AndreeaMarin Buna ziua, In urma cu ceva timp mi-a fost spart apartamentul, furt in urma caruia m-am ales cu un prejudiciu de X RON. Hotul a fost prins, a venit cu ... (vezi toată discuția)