avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... când se va aplica noua lege a funcționarului ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

când se va aplica noua lege a funcționarului public

In urma deciziei Curții de Apel, am câștigat, pe fond, repunerea pe postul de director executiv, dar cu drept de recurs. Intre timp s-a votat in parlament noua lege a funcționarilor publici. Am timis la minister decizia impreună cu o notificare prin care solicitam un răspuns in termen de 15 zile de la comunicare. Dacă in termen de 15 zile nu voi primi răspuns mă pot adresa unui executor judecătoresc pentru a=mi recupera drepturile salariale de la data demiterii și pâna la zi? Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 22:25, 3 Martie 2010
Comunicarea hotararii judecatoresti, se va face de catre Tribunal, cu partile interesate, nu de catre dvs. In termen de 15 zile de la data confimarii primirii hotararii, partea interesata poate declara recurs. Daca nici una din cele doua parti, nu declara recursul, in termenul stabilit, atunci hotararea judecatoreasca ramane definitiva si poate fi investita cu formula executorie. Dupa aceste operatiuni, puteti sa uzati de plin drept de prevederile acestei hotarari. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca buna buna Buna ziua, am avut un proces de uzucapiune in urma caruia judecatoria a constat dreptul de proprietate asupra imobilului teren dobândit prin uzucapiune ... (vezi toată discuția)
Decizie instanta de apel m_ella2005 m_ella2005 As dori cateva sfaturi legat de: Intr-un proces de incredintare minor si incuviintare lagaturi parintesti, Instanta de apel da castig de cauza apelantei si ... (vezi toată discuția)
Mod de aplicare hotarare judecatoreasca gh3gh1 gh3gh1 la societate s-a primit o hotarare judecatoreasca prin care anumiti salariati au castigat in instanta anumite drepturi salariale restante. Hotararea ... (vezi toată discuția)