avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare agent vanzari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare agent vanzari

Buna seara,

Doresc sa angajez o persoana care sa incheie contracte cu clientii, sa gaseasca lucrari.

Nu o sa aibe de lucru in fiecare zi si deci nu ar fi rentabil sa-l anagajez cu carte de munca.

Imi puteti spune va rog cum l-as putea angaja altfel ca agent de vanzari platit cu o cota parte din valoarea contractului.

Ce impozite si taxe trebuiesc platite pentru respectivul contract (altul decat CIM) si unde ar trebui declarat?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:46, 4 Martie 2010
Daca il angajati cu conventie civila nu aveti de cit obligatia stoparii la sursa a cotei de 16%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare deese deese Buna ziua, As dori sa stiu, in conditiile in care am un contract de munca, si doresc sa imi maresc veniturile, pot incheia un alt contract de colaborare cu ... (vezi toată discuția)
Conventie civila alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Cum se procedeaza, daca vreau sa angajez traducatori cu carte de munca si vreau ca suma sa varieze de la o luna la alta, care sunt impozitele pe ... (vezi toată discuția)
Cim sau prestari servicii talida_miha talida_miha Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie.Daca eu, ca angajator, doresc sa angajez pe cineva sa presteze un anume serviciu pe perioada determinata, ce ... (vezi toată discuția)