avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... contestarea deciziei de pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

contestarea deciziei de pensie

date mai exacte pentru contestarea pensiei la limita de varsta
unde anume se contesta si cum?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:04, 4 Martie 2010
In partea de jos a deciziei de pensie vi se comunica termenul si unde poate fi contestata decizia de pensie! Decizia de pensie poate fi contestata în termen de 45 de zile de la data primirii la Judecatoria de care apartine domiciliul Dvs. Se depune o contestatie scrisa de Dvs in care va expuneti nemultumirile si bine înteles anexati la respectiva contestatie si documente justificative: decizia de pensie, copie buletin identitate,copie dupa cartea de munca eventuale alte documenta care sa va sustina plingerea. La judecatorie este un birou special pentru depunerea acestor contestatii si nu se platesc decit eventuale taxe de timbru modice!
Solutionarea contestatiilor asupra deciziilor de pensionare este de competenta Tribunalului si nu se percep taxe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este "comunicare adresa"? iooandrey iooandrey Am depus in urma cu putin timp o contestatie la judecatorie impotriva unui agent care mi-a retinut permisul pe 30 de zile . In contestatia respectiva am depus ... (vezi toată discuția)
Contestarea deciziei de pensionare scripcaru_benone scripcaru_benone As dori sa contest descizia de pensionare ( pensie la limita de varsta ) decizie emisa la data de 19.12.2008 , primita cu data de 07.01.2009 , data postei ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensionare say say La ce instanta se poate contesta o decizie de pensionare anticipata, mai exact cuantumul acesteia? De ce acte este nevoie precum si daca este nevoie de taxa ... (vezi toată discuția)