avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA-contracte in strainatate
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA-contracte in strainatate

Ca pfa pot colabora cu firme din stainatate?Care este modalitatea de colaborare,referitor la emiterea facturilor,calcularea impozitului etc.
Cel mai recent răspuns: ContSters133127 , utilizator 17:14, 5 Martie 2010
Sigur ca puteti colabora pe baza de contract. Cu privire la facturi si impozite nu face nici o diferenta sediul clientului.
vedeti si discutiile cu privire la TVA dupa 01.01.2010 ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica autorizata Stoica Monica-Luminita Stoica Monica-Luminita Mi-am deschis un PFA (neplatitor de TVA, adica factura fara TVA),si vreau sa stiu ce se poate trece ca si cheltuieli pe firma,inca nu sunt la curent cu ... (vezi toată discuția)
Pfa cu activitate de reprezentanta in romania a unei companii din ue alexok alexok Buna seara, Am citit ce s-a scris in acest forum despre PFA insa nu am gasit pe nimeni care sa discute despre o speta asemanatoare cu a mea. Pe scurt, ... (vezi toată discuția)
Cand inchei un contract trebuie sa fac referire la facturi? nicolaecostel nicolaecostel Buna ziua, sunt nou pe acest site util si am nevoie de un ajutor de la dumneavoastra. De curand am deschis impreuna cu cineva o societate ce ofera servicii de ... (vezi toată discuția)