avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... stingerea datorieila impacare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

stingerea datorieila impacare

Buna ziua,as dori sa stiu daca in urma unei plangeri pentru neplata pensiei alimentare pe o anumita perioada,in urma impacarii si apoi retragerea plangerii,suma pretinsa se stinge sau se considera achitata.ori poate dupa 3 luni sa faca alta plangere pentru acceasi perioada neplatita?!
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 4 Martie 2010
stolnicu, utilizator
Cel mai recent răspuns: stolnicu , utilizator 16:18, 4 Martie 2010
cand va face plata va puteti retrage plangerea si daca peste un timp, iar nu va plateste, puteti sa-i faceti din nou o alta plangere.
Va multumesc pentru raspuns dar nu am inteles in ce stadiu ramane datoria reclamata in acea plangere?!
Eu inteleg ca prin impacare si retragere acuzatii ca sa zic asa, se intelege achitat,chiar daca eu am oferit o suma mai mica pentru stingerea conflictului.
Ultima modificare: Joi, 4 Martie 2010
stolnicu, utilizator
nu cred ca obtineti retragerea plangerii daca achitati mai putin decat trebuie.:">
Faptic si-a retraso,primind NUP in urma cu 6 luni,acum face o plangere pentru acceasi perioada care a reclamato in urma cu 6 luni atunci cand si-a retras plangerea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensie alimentara darian2006 darian2006 Buna ziua! Am depus plingere penala impotriva fostului sot pentru neachitarea pensiei alimentare pe o perioada de aproximativ un an,fiului nostru,care are ... (vezi toată discuția)
Impacarea partilor-vatamare corporala marian2oo7 marian2oo7 Buna ziua! As vrea sa stiu cum trebuie sa procedez in cazul impacarii cu partea vatamata? Mentionez ca partea vatamata nu a depus o plangere la politie. Cum ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penala pentru tulburare de posesie MayaSeal MayaSeal In ce conditii poti retrage o plangere penala facuta pentru art. 220 C.Pen. ``Tulburare de posesie ?`` (vezi toată discuția)