avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu nivel gradul II
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu nivel gradul II

Din cate am inteles personalul contractual va avea 2 gradatii. Cei care au fost gradul III si II vor avea gradul II si cei cu gradul IA si I vor avea gradul I. Eu am salariul de 922 ron brut. Am fost gradul III si acum pe noua dispozitie sunt gradul II. Trebuie sa dau examen pentru promovare peste o luna. Exista cumva un tabel cu salariul la urmatoarea treapta? Sau cum se calculeaza? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 10:50, 5 Martie 2010
Presupun ca sunteti bugetar caz in care sunt aplicabile prevederile Legii nr. 330/2009 . Pt un raspuns pertinent sunt necesare 2 specificatii :
- denumirea exacta a postului pe care sunteti incadrat , salariul de baza si sporurile aferente lunii decembrie 2009 ;
- cum ati fost promovat din gr. III in gr. II si participati la examen de promovare peste o luna ???
In cazul in care promovarea s-a facut prin aplicarea prevederilor art. 29 alin. (4) din Legea nr. 330/2009 nu are temei legal sustinerea exemenului de promovare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa marianna_is marianna_is Buna seara! Pentru un functionar public, referent III asistent tr 1, in urma absolvirii studiilor superioare de lunga durata, care va fi clasa superioara, ... (vezi toată discuția)
Incadrare salariala mela2008 mela2008 Buna ziua. Ma numesc Mihaela S. si lucrez intr-o institutie publica (administratie publica locala - municipiu) incadrata ca functionar public ... (vezi toată discuția)
Reducere trepte profesionale pentru contractuali buia buia scuzati ca vorbesc despre contractuali la sectiunea functionari publici, dar cred ca cei care lucreaza cu functionarul cunosc bine si legislatia pentru ... (vezi toată discuția)