avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare de sãnãtate.
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare de sãnãtate.

Vă rog să mă sfătuiţi ce asigurare de sănătate să fac deoarece mi s-a terminat şomajul.
1. Devin coasigurat pe asigurarea soţului?
2. Asigurare individuală prin care plătesc din mînă în fiecare lună?
Ce avantaje şi dezavantaje există?
Cel mai recent răspuns: varciu elena , utilizator 10:04, 5 Martie 2010
Cel mai avantajos pt dvs. este sa fiti persoana coasigurata,cat despre avantaje privind asigurarile de sanatate in Romania !? :tooth:
Cat de curand vor apare casele private de asigurari de sanatate la care persoanele aflate in situatia dv. vor primi fonduri europene pt.a fi asigurate.Pana atunci e bine sa fiti coasigurata prin sot.
Va multumesc frumos pentru sfat.
Felicitari din inima celor care au pus bazele acestui forum pentru ca ne este de foarte mare ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari de sanatate pentru persoane fara venituri coryzalia coryzalia Am terminat de curand perioada platita de somaj (de 12 luni) si inca nu mi-am gasit alt loc de munca, deci momentan sunt o persoana care NU REALIZEAZA ABSOLUT ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor de asigurari sociale de sanatate ion emil ion emil Buna seara. Am urmatoarea intrebare. Sotia mea a terminat perioada de somaj,si doreste sa plateasca contributia la asigurarile de sanatate din mana. In ultimii ... (vezi toată discuția)
Nu am niciun venit - unde si cat trebuie sa platesc sanatatea? Adriana68 Adriana68 Am terminat perioada de somaj, nu am niciun venit si ca sa pot beneficia in continuare de asigurarile sociale, va intreb unde si ce suma ar trebui sa achit ... (vezi toată discuția)