avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizari
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizari

Buna seara, am o societate comerciala care are deschise 2 puncte de lucru, la care sunt autorizate cateva coduri caen, cum pot sa fac ca sa mai autorizez si alte coduri caen la respectivele puncte de lucru.(coduri pe care le am in actul constitutiv).
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: radu2004 , utilizator 17:57, 4 Martie 2010
Trebuie sa depuneti la registrul comertului de la sediul societatii cate o noua declaratie pe proprie raspundere (cred ca model 2, dar verificati si cu ei), cu noile coduri (vechi + noi).
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare obiect de activitate bettyna bettyna Buna ziua, Sper ca poate cineva sa ma ajute Firma la care lucrez s-a hotarat sa completeze obiectul de activitate ( sa adauge cateva coduri caen dar care ... (vezi toată discuția)
Act modificator temei daniela temei daniela cum se face acest act,daca vreau sa adaug cateva coduri in actul constitutiv si cum se face decizia asociatului unic pentru cateva coduri adaugate in acel ... (vezi toată discuția)
Firmele prestatoare de servicii sunt obligate sa declare punct de lucru daca nu-si desfasoara activitatea la sediul social? miki15 miki15 As dori sa stiu in ce conditii o firma prestatoare de servicii este obligata sa-si declare punctul de lucru,daca aceasta nu desfasoara activitatea in cadrul ... (vezi toată discuția)