elga50 a scris:
Drept sa va spun este prima oara cand aud de asa o cercetare disciplinara a administratorului...:)
Da, inclusiv mie mi se pare cam ciudat dar m-am gandit ca este cea mai sigura varianta :) Suntem absolut convinsi ca va contesta decizia de sanctionare si vrem sa ne luam toate masurile de precautie. Nu vreau sa ajung in situatia in care judec. sa-mi ceara Nota lui explicativa prin care recunoaste/sau nu anumite fapte despre care a fost intrebat punctual in cadrul cercetarii despre care vorbesc si eu sa nu o detin. Cat despre contractul de munca, acesta nu contine mare lucru iar fisa postului nu exista.
Cat despre faptele pe care le-a savarsit, un amanunt ff important ar fi acela ca a reusit (nu stiu cum) sa-si majoreze singur salariul la o suma destul de mare (1800 lei net in conditiile in care este angajat doar cu 4h/zi) ducand si inregistrand la ITM un act aditional la CIM, act aditional care nu este semnat de catre Angajator! dar culmea, ITM-ul l-a inregistrat asa si in baza lui administratorul, singurel, si-a platit darile catre stat. Deci, situatia este destul de complexa. Dureros este ca din 90 de membrii cati are Asociatia, uniti sunt doar vreo 8 pers. care nu pot face mare lucru.