avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale rezultat nepartizat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

rezultat nepartizat

Cati ani am voie sa tin profitul nerepartizat ? La un control de la Garda mi s-a spus sa caut in legislatie pentru nu am voie sa-l tin decat pe termen limitat , dar nu au vrut sa spuna cat timp . Puteti sa ma ajutati ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: MIHAELA CRACEA , Avocat 17:46, 4 Martie 2010
dividendele se distribuie nu mai tarziu de 6 luni de la data aprobarii situatiei financiare anuale aferente exercitiului financiar incheiat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distribuire dividende firma statului animis animis BUna ziua, va rog daca ma ajutati cu urmatoarea problema: - o societate care are ca si asociat unic consiliul local. in anul 2014 are profit. va rog sa imi ... (vezi toată discuția)
Distributie dividente Emiliap Emiliap Daca AGA a unui SRL hotaraste cu ocazia aprobarii bilantului in Martie distribuirea profitului anului precedent in procent de 40 %, restul de 60 % ramane ... (vezi toată discuția)
Termen de plata a dividendelor robertsega32 robertsega32 In ce termen trebuie platite dividendele la o societate care estre tranzactionata pe Rasdaq? Multumesc (vezi toată discuția)