avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda cu date personale gresite
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda cu date personale gresite

Am luat o amenda pt un viraj la stanga incalcand banda dubla continua , si in loc sa imi treaca sectorul 5 ( unde stau eu ) mi-a completat cu sectorul 3 ... ce este de facut in acesta situatie ?
Cel mai recent răspuns: show.expert , utilizator 00:27, 26 Martie 2010
daca ati semnat procesul-verbal si asta este singura neregularitate din procesul-verbal ma tem ca ati acoperit orice viciu, orice eroare materiala din acest document si nu va puteti prevala de aceasta aparare.
Daca restul datelor de identificare sunt corecte e simpla eroare materiala.
orice gresala sau neconcordanta cu realitatea atrage dupa sine anularea procesului verbal ...respectiv a sanctiunii ! ce trebuie sa faceti pe scurt ...
1 avocat ...2 contestatie in max 15 zile de la PV 3 infatisarea la proces ...si gata !
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat abuziv erwin29 erwin29 Intr-o intersectie foarte cunoscuta, s-a anulat banda de decelerare pentru viraj stanga, de mai bine de o luna, insa marcajul cu linie dubla continua, arata ... (vezi toată discuția)
Culpabilizat in cazul unui accident rutier - va rog un raspuns rapid in vederea unei posibile contestatii niross niross buna ziua, am o mare dilema in legatura cu ce s-a intamplat in cazul pe care il voi relata in continuare tatal meu a avut in data de 21/05/2009 un accident ... (vezi toată discuția)
Intampinare Ivanradu53 Ivanradu53 Buna seara ! Pe data de 11.09.2013 am termen la judecatoria sectorului 5 unde am facut o plangere impotriva unui proces verbal . Intrebarea mea este ,oare nu ... (vezi toată discuția)